Hoe plan je het perfecte dagje uit op het Amsterdam Light Festival?

Wil je het Amsterdam Light Festival eens van dichtbij bekijken? Dan is een rondvaart de perfecte manier om dit te doen! Tijdens deze vaart kun je genieten van alle mooie lichtkunstwerken die verspreid liggen over de stad. Daarnaast kun je ook nog even genieten van het eten en drinken dat aan boord geserveerd wordt. Wil je weten hoe je het Amsterdam Light Festival op een perfecte dag beleeft? Lees dan snel verder! Amsterdam light festival rondvaart op een boot is het ultieme uitje voor een dagje weg.

Amsterdam bekijken met een rondvaart

Amsterdam bekijken met een rondvaart is een hele leuke manier om de stad te ontdekken. Tijdens het rondvaren kom je langs verschillende kunstwerken en bezienswaardigheden. De vaart kan gaan langs bekende locaties zoals NEMO, Oosterdok en Het IJ, maar ook langs nog veel meer bijzondere plekjes. Het Amsterdam Light Festival is elk jaar weer een mooi schouwspel dat overal in de stad zichtbaar is. Door met een rondvaart mee te ga je genieten van dit spektakel en de prachtige lichtkunstwerken bewonderen. 

Gezelligheid met je vrienden of familie

Het Amsterdam Light Festival is de perfecte gelegenheid om samen met je vrienden of familie een dagje uit te plannen. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om samen eerst wat te gaan eten en daarna met de rondvaart mee te gaan. Zo maak je er echt een leuk dagje uit van! Ook als het weer wat minder is, kun je met een rondvaart toch genieten van het lichtkunstfestival.

Het Amsterdam Light Festival 2022

Wil je alvast plannen maken voor het Amsterdam Light Festival in 2022? Het festival begint meestal in december en duurt ongeveer twee maanden. Dit betekent dat er genoeg tijd is om ervan te genieten! Je kunt tickets boeken op de website van het festival ( www.amsterdamlightfestival.nl ). Geniet van alle prachtige lichtkunstwerken en vergeet niet even lekker te genieten van het eten en drinken dat aan boord wordt geserveerd! Het Amsterdam Light Festival biedt je dus de perfecte kans om samen met je vrienden of familie een onvergetelijk dagje uit te plannen. Neem daarom de tijd om het festival rustig te bekijken, huur een rondvaartboot en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft! Vergeet ook niet om zelfs lekker te genieten van het eten en drinken aan boord. Naast het bekijken van alle kunst is er tijdens de amsterdam light festival rondvaart ook nog eens tijd voor een hapje en drankje op het water. Zo kunnen jullie in stilte genieten van al dit moois terwijl jullie wat lekkers eten of drinken. Dit maakt de amsterdam light festival rondvaart één grote happening!