Geen vlek is te hardnekkig voor industriële ontvetter

Of je nou op een haven werkt of in een kantoor, vlekken krijg je overal. Heb je een olie- of vetvlek op je oprit, garage- of de bedrijfsvloer die maar niet weg lijkt te willen gaan? Heb je alles al geprobeerd en sta je op het punt om op te geven? Dan is deze blog wat je nodig hebt. Industriële ontvetter is een reiniger die op een groot aantal oppervlakken gebruikt kan worden en perfect is voor het verwijderen van olie en vet. In deze blog bespreken we hoe industriële ontvetter werkt en waarom het precies kan zijn wat je nodig hebt.

Wat is industriële ontvetter

Het is een reinigingsmiddel dat op vele oppervlakken kan worden gebruikt en perfect is voor het verwijderen van olie, vet, vuil en koolstof. Het is verkrijgbaar in vloeibare vorm of in spuitbusvorm en kan bij de meeste bouwmarkten worden gekocht. Industriële ontvetter werkt door het afbreken van de moleculen van de vlek totdat deze weg is. Het laat zelfs een beschermende laag achter op het oppervlak om toekomstige vlekken te helpen voorkomen.

Waarom industriële ontvetter gebruiken

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om industriële ontvetter te gebruiken; Het kan bijvoorbeeld zijn dat de vlek in kwestie er al een langere tijd zit en daardoor bijzonder hardnekkig geworden is. Of misschien was de vlek al vanaf het begin erg hardnekkig. Het kan ook zijn dat je industriële ontvetter gebruikt ter bescherming van toekomstige vlekken. Als het bijvoorbeeld een vloer is waar veel mensen lopen en je wil het risico op ongelukken verkleinen. Het kan ook zijn dat je eerst een chemisch reinigingsmiddel gebruikte en over wilt stappen naar iets milieuvriendelijkers.

Industriële ontvetter kan gebruikt worden op een breed scala aan oppervlakken, waaronder beton, bestrating, opritten, garages, werkplaatsen en zelfs op hout. Het is een middel dat veilig gebruikt kan worden zonder risico te lopen op verkleuring of beschadiging van de vloer.

Hoe gebruik ik industriële ontvetter?

Vloeibare industriële ontvetter kan worden aangebracht met een borstel of een spuit. Voor het beste resultaat laat je het reinigingsmiddel enkele minuten inwerken voordat je het gebied met een borstel schrobt. Bij hardnekkige vlekken kan het nodig zijn dit proces te herhalen. Industriële ontvetter in sprayvorm kan rechtstreeks op de vlek worden aangebracht, het is niet nodig het reinigingsmiddel te schrobben of af te spoelen. Laat het gewoon drogen en de vlek zal verdwijnen!

Nu je iets meer weet over industriële ontvetter, aarzel niet om het de volgende keer dat je met een hardnekkige vlek te maken hebt, eens uit te proberen. Het zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt!